Skip to the content
Menu

Forbrugervalg november 2021

Gør vi nok for miljøet? ... eller gør vi for meget?


Stem på din yndlings-kandidat til vores forbrugervalg - lige her. Valgportalen åbner 1. november og lukker igen 14. november.

Du kan bruge nem-ID eller kundenummer og internetkode, som du finder på din regning fra Billund Vand & Energi eller GEV (hvis du får flere ydelser på samme regning)

FORBRUGERVALG 2021

Kandidater

Klara Lyskjær Noer

Lars Thomsen

Søren Klausen

Henrik Knudsen

Marianne Jakobsen

Praktiske informationer om forbrugervalget

De nærmere regler for valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen for Billund Vand & Energi A/S fremgår af Valgregulativ 2021.

Valget afvikles elektronisk i perioden 1. november til 14. november 2021. Stemmeberettigede, der ikke selv har adgang til internet eller ønsker hjælp til at stemme, kan møde fysisk op og få hjælp hos Billund Vand & Energi A/S, Grindsted Landevej 40, 7200 Grindsted i tidsrummet mandag til fredag mellem kl. 9 og kl. 14 i perioden 1.-13. november 2021 (indtil dagen før den elektroniske valgperiode)

Hver stemmeberettiget bolig- og erhvervsenhed har én stemme jf. herunder:

Stemmeberettiget til forbrugervalget i selskaberne er:

(a) En boligenhed med individuel afregning til et eller begge selskaber, som på tidspunktet for stemmeafgivelsen aftager forsyningsydelser til eget forbrug fra et eller begge selskaber, (Som dokumentation for kundeforholdet kræves forbrugsstedsadresse og kundenummer, som log-in til valgsiden),
 
(b) en erhvervsenhed med individuel afregning til et eller begge selskaber, som på tidspunktet for stemmeafgivelsen aftager forsyningsydelser til eget forbrug fra et eller begge selskaber (Som dokumentation for kundeforholdet kræves forbrugsstedsadresse og kundenummer, som log-in til valgsiden) og,
 
(c) en bolig- eller erhvervsenhed uden individuel afregning til selskaberne (eksempelvis lejere), som på tidspunktet for stemmeafgivelsen aftager forsyningsydelser til eget forbrug fra et eller begge selskaber, forudsat den pågældende bolig- eller erhvervsenhed senest 10 dage inden første dag, der kan afgives stemme, meddeler til selskaberne, at den ønsker at stemme ved valget. (som dokumentation for aftagerforholdet kræves angivelse af fulde navn, adresse, etage og side ved bestilling).

Du er også meget velkommen ringe og høre mere om forbrugervalgte på tlf. 7650 2700 eller skrive til post@billundvand.dk