Skip to the content
Menu

Håndværker til biogas og renseanlæg søges

Den 8. marts 2024

Vi søger en ny kollega, som kan hjælpe os med at drive og udvikle vores anlæg. Vi har brug for en faglært, dygtig og selvstændig medarbejder. Gerne med smede / el erfaring eller anden selvstændig baggrund, der har mod på et meget alsidigt arbejde på vores biogas og rensningsanlæg.

Stillingen er på 37 timer/uge.

Overtimer ved vagter forventes afspadseret.

Dine primære arbejdsopgaver, sammen med dygtige kollegaer, bliver:

  1. Drift og vedligehold af renseanlæg og pumpestationer.
  2. Drift og vedligehold af biogasanlægget.
  3. Indgå i vagtordning efter oplæring.

Du får mulighed for at påvirke dine egne arbejdsopgaver samt få indflydelse på udvikling af arbejdsprocesserne. Du vil få relevant uddannelse inden for spildevand og biogas. I det daglige vil du referere til driftslederen på spildevand og energi.

Du skal kunne trives med en hverdag, hvor to dage sjældent er ens, og hvor de varierende opgaver løses sammen med 13 hjælpsomme kolleger i produktionen. Vi har fokus på at uddanne og dygtiggøre vores medarbejdere.

Du skal være fortrolig med brugen af IT, og have mod på at blive oplært i de systemer vi anvender til styring af produktionen.

Vi forventer at du er loyal, fleksibel og en god holdspiller. Du tør stille spørgsmål, er ambitiøs, tager ansvar, har overblik og styr på detaljen. Du er ikke bange for at tage kampen op med opgaver, du ikke før er blevet stillet.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med store frihedsgrader og uformelle kolleger hvor du kan føle dig godt hjemme i vores værdisæt hos Billund Vand & Energi:

  • Vi tør gå foran
  • Vi tager ansvar
  • Vi er engagerede
  • Vi udviser ordentlighed
  • Vi yder service

Billund Vand & Energi A/S er ejet af Billund Kommune og varetager drift af spildevandssystemerne i hele kommunen samt drift af vandforsyningen i Billund by og nærmeste opland. Vi driver fem renseanlæg, et biogasanlæg og et vandværk.

Din ansøgning skal være os i hænde senest d. 2. april 2024

Skriv eller mail til:

Billund Vand & Energi A/S, Grindsted Landevej 40, 7200 Grindsted, mail: post@billundvand.dk

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, med henblik på tiltrædelse snarest mulig og senest 1. juni 2024.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen i Billund Vand & Energi A/S, kan du kontakte Driftsleder Peter Jeppesen på telefon 7650 2723, mail: pje@billundvand.dk eller Produktionschef Arne Søgaard, 7650 2712, mail: asog@billundvand.dk

Vi tør gå foran - og håber, du vil med

 

 

VIL DU VIDE MERE?

Følg os på Facebook og bliv klogere på, hvordan du også er med til at gøre miljøet en stor tjeneste.