Skip to the content
Menu

Servicemedarbejder til køkken mm. 22 timer/uge

12. september 2023

Billund Vand & Energi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads. Vi søger derfor en servicemedarbejder med ordenssans, som ønsker at være en del af og bidrage til det gode arbejdsmiljø.

Arbejdstiden er 22 timer pr. uge, som udgangspunkt mandag-tirsdag + torsdag-fredag kl. 8-13.30.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil være at stille frem og rydde af efter kaffe, frokost og møder, bestille mad, vaske egne håndklæder, holde kontakt med eksterne leverandører og i det hele taget have overblikket og sørge for, at medarbejderne har det godt, at huset fremstår pænt og ordentligt og sørge for, at det hele fungerer i hverdagen. Frokosten får vi leveret, vask af arbejdstøj og håndklæder samt rengøring foretages af eksterne leverandører.

Dine kvalifikationer:

Vi ser gerne, at du er serviceminded, positiv, fleksibel, besidder ordenssans, og at du ønsker at være en del af og bidrage med et godt arbejdsmiljø. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket, også når der er travlt.  Du skal enten have gennemført eller være villig til at gennemføre et hygiejnebevis kursus (evt. online) Du skal kunne se dig selv i Billund Vand & Energis værdigrundlag:

  • Vi tør gå foran
  • Vi tager ansvar
  • Vi er engagerede
  • Vi udviser ordentlighed
  • Vi yder service

 Ansættelse sker i henhold til dine kvalifikationer og gældende overenskomst med KL.

Der indkaldes løbende til ansættelsessamtaler med tiltrædelse hurtigst muligt, ansøgningsfristen er den 24. september 2023.

Skriv din ansøgning med CV til:

Billund Vand & Energi A/S, Grindsted Landevej 40, 7200 Grindsted, mail: post@billundvand.dk

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte Kunde- og Økonomichef Randi Hovgård på telefon 7650 2702, mail: rhn@billundvand.dk

 

Billund Vand & Energi A/S er ejet af Billund Kommune. Vi varetager drikkevandsforsyning i Billund By, spildevandshåndtering, tømningsordning og rottebekæmpelse i hele Billund Kommune. Vi genanvender så meget som muligt, bl.a. producerer vi el og varme af husholdningsaffald og spildevand. Du kan læse mere om Billund Vand & Energi på vores hjemmeside www.billundvand.dk.

VIL DU VIDE MERE?

Følg os på Facebook og bliv klogere på, hvordan du også er med til at gøre miljøet en stor tjeneste.