Skip to the content
Menu

Billund Vand & Energi skal have ny direktør

9. april 2021

Adm. direktør Ole P. Johnsen fratræder sin stilling hos Billund Vand & Energi efter knap ti gode år i selskabets tjeneste. Fra 1. juni får miljøkoncernen Krüger A/S glæde af hans stærke kompetencer i en stilling som afdelingschef for Krügers Spildevandsafdeling Vest med base i Aarhus.

Bestyrelsen for Billund Vand & Energi har netop ønsket ham tillykke med det nye job på sit seneste møde, hvor det blev til et dybfølt og lidt vemodigt farvel og tak.

"Vi er kede af, at Ole forlader os, men ønsker ham stort tillykke med en ny spændende udfordring hos Krüger, som er en god samarbejdspartner gennem mange år på projektet Billund BioRefinery," siger  bestyrelsesformand Kristian Tvergaard.

"Det er en rigtig dygtig direktør, der siger farvel. Ole har sammen med medarbejderne leveret en stribe flotte resultater i tæt og godt samarbejde med bestyrelsen og vores ejer, Billund Kommune. Han har virkelig formået at sætte Billund Vand & Energi på landkortet – også i det store udland – og vi er blevet kendt som en af branchens og landets mest innovative og effektive selskaber. Ole er et omvandrende billede på vores motto om, at vi tør gå foran, og det skylder vi ham kæmpe tak for. Takket være hans indsats bliver det lidt nemmere at tiltrække en ny dygtig direktør, selvom det er store sko at fylde ud," lyder rosen fra Kristian Tvergaard.

Hovedpersonen selv lægger ikke skjul på, at det har været en meget svær beslutning at sige farvel.

"Jeg har haft en fantastisk tid her med nogle dygtige medarbejdere og meget spændende projekter. Det bliver hårdt at sige farvel til de fantastiske kolleger, men det nye job er simpelthen for spændende til, at jeg kunne sige nej. Og selskabet er i god gænge og gode hænder hos både ejer, bestyrelse og dygtige medarbejdere, så jeg rejser mod Aarhus med god samvittighed," siger Ole P. Johnnsen.

Ole bliver på posten indtil udgangen af maj for at sikre en god overlevering af opgaver, hvorefter Jesper Primdahl, leder af Plan & Projekt-afdelingen bliver konstitueret direktør. Den ledige stilling som ny direktør bliver slået op i løbet af forsommeren.

 

For yderligere oplysninger og kommentarer kontakt:

 

Bestyrelsesformand Kristian Tvergaard, Billund Vand & Energi A/S, mobil 40 32 14 50

Afgående adm. direktør Ole P. Johnsen, Billund Vand & Energi A/S, mobil 22 69 24 87

VIL DU VIDE MERE?

Følg os på Facebook og bliv klogere på, hvordan du også er med til at gøre miljøet en stor tjeneste.