Skip to the content
Menu

Kloakken er stoppet

Hvad gør jeg hvis kloakken er stoppet?

Hvis din kloak ikke virker, kan det være, at den offentlige ledning eller din private ledning er stoppet til. Billund Vand & Energi vedligeholder den offentlige del af kloakken – ind til skel. Du skal selv vedligeholde den private del af kloakken - inden for skel. Se ejerskabsafgrænsninger.

  • Har du en skelbrønd indtil grunden, kan du se efter, om den er stoppet. Er brønden tom, er det kloakken på din egen grund, der er stoppet. Du skal selv bestille og betale en slamsuger for at få kloakken renset.

  • Hvis ikke du har en skelbrønd, skal du finde den brønd som er nærmest skel. Hvis brønden er tom, er det kloakken på din egen grund, der er stoppet. Hvis den er fuld med spildevand, kan det være dit stik frem til skel som er stoppet, eller det kan være den del af stikket som Billund Vand & Energi ejer. Her kan du vælge at kontakte Billund Vand & Energi for at bestille en spuler på tlf 7650 2700.

Du skal dog være klar over, at hvis det er din egen kloak som er stoppet, forebeholder Billund Vand & Energi sig ret til at sende en regning på spuleopgaven. Billund Vand & Energi betaler for oprensning, hvis forstoppelsen skyldes fejl i den offentlige del af ledningen.

Var denne artikel nyttig?

JA
NEJ

Tak for din feedback.

Har du lyst til at uddybe dit svar kan du gøre det her nedenfor. Husk at skrive dit navn og din e-mail, hvis du gerne vil have svar fra os.


SENDSpring over

Mange tak