Skip to the content
Menu

Hvordan skal dit drikkevand smage?

APRILSNAR: Selvom man kan meget med moderne teknologi, så var vores nyhed om tilsætning af smag til drikkevandet en aprilsnar ;-) 

*************

Den teknologiske udvikling løber stærkt på mange fronter, og nu har vi nået endnu en landvinding hos Billund Vand & Energi. En helt ny teknologi gør det nemlig muligt at tilsætte smag til drikkevandet, så du som forbruger selv kan bestemme, hvordan vandet skal smage.

De nye muligheder for individuel vandbehandling er mange, og flere steder på Sjælland kan man eksempelvis vælge at få fjernet kalk fra drikkevandet. Vi kender det også fra forskellige leverandører af vandhaner, som tilbyder muligheder for at vælge kogende vand fra vandhanen eller vand tilsat kulsyre.

Hos Billund Vand & Energi har vi fået lov til at afprøve den nye teknologi i en begrænset periode, som i første omgang er fredag den 31. april 2021 mellem kl. 18.00 og 19.00. I det tidsrum kan vi afprøve teknologien ved at tilsætte uskadelige smagsstoffer til vandforsyningen.

Spørgsmålet er bare, hvad synes du, at vandet skal smage af? Giv din mening til kende herunder, så vælger vi den smag, der har fået flest stemmer inden den 20. april 2021 kl. 12.00.

Vælg mellem:

Cola
Citrus
Hindbær
Æble

Du kan give din mening til kende på vores Facebook side, hvor vi kører en afstemning.