Skip to the content
Menu

Tilmeld SMS-service

Få servicemeddelelser og varslinger

Som kunde hos Billund Vand & Energi A/S har du mulighed for at få servicemeddelelser eller akutte varslinger via vores nye sms- og mailservice. Det er en gratis service vi tilbyder alle vores kunder via systemet ”beredskabsalarm”.

Hvis uheldet skulle være ude og der f.eks. sker en forurening af drikkevandet, vandbrud, eller vi har behov for akut spuling af kloakken i det område hvor du bor, vil du modtage en sms-besked om dette på din mobiltelefon.
  

Til- og afmelding

Vi vil gerne opfordre dig til at tjekke, om vi i forvejen har dit mobilnummer i vores sms-system og evt. tilmelde yderligere mobilnumre eller adresser hvis du f.eks. ejer et sommerhus - eller framelde de numre, hvor der ikke ønskes varsling. Ligeledes kan f.eks. virksomheder, viceværter og vagtfolk, der ønsker at tilmelde flere numre til en given adresse eller flere adresser til et nummer også gøre dette via nedenstående modul.

Er du med på listen?

Vores system finder som udgangspunkt selv de mobilnumre der tilhører de adresser der bliver berørt af hændelsen og sender dem en sms. Men det gælder kun, hvis dit mobilnummer står opført i de offentlige telefonbøger og databaser. Som udgangspunkt www.118.dk. Værd opmærksom på at det oftest ikke gælder telefoner med taletidskort, folk med hemmeligt nummer og virksomhedsnumre.

Er det sikkert?

Ja. Det er vigtigt at understrege, at vi aldrig kommer til at udsende reklamer via systemet. Vi har kun tilladelse til at bruge systemet til service og beredskabsmeldinger, så man kan roligt tilmelde sig, og tilmeldingen er sikret via en bekræftelseskode, så det ikke kan misbruges.

Skulle du ikke ønske at modtage varslinger/driftsmeddelelser via vores smsservice, kan du altid afmelde dit mobilnummer igen via en sms eller fra vores hjemmeside.

Var denne artikel nyttig?

JA
NEJ

Tak for din feedback.

Har du lyst til at uddybe dit svar kan du gøre det her nedenfor. Husk at skrive dit navn og din e-mail, hvis du gerne vil have svar fra os.


SENDSpring over

Mange tak