Skip to the content
Menu

BVE kommer igen på podiet i dysten Great Place to Work

18. marts 2021

Det er næsten blevet en tradition, og det er et af de resultater, vi er allermest stolte af:
Billund Vand & Energi har igen fået papir på, at vi er en rigtig god arbejdsplads for vores dygtige medarbejdere.

Organisationen Great Place to Work har denne gang kåret os som Danmarks tredjebedste arbejdsplads i vores kategori – virksomheder med 20-49 medarbejdere.

Billund Vand & Energi har deltaget i kåringen siden 2016, og allerede i 2017 blev det til en placering helt i toppen som Danmarks bedste mindre arbejdsplads og Danmarks bedste offentlige arbejdsplads. Dermed er det nu femte gang, at selskabet får anerkendelse af, at der arbejdes meget målrettet med trivsel på arbejdspladsen.

"Det er i virkeligheden ret enkelt, for glade og tilfredse medarbejdere er gode og effektive medarbejdere. Samtidig har vi en erklæret målsætning om, at vi tør gå foran, og alt hvad vi laver, gør vi for kundernes skyld," forklarer adm. direktør Ole P. Johnsen.

"Når det gælder trivsel på arbejdspladsen hænger begge dele tæt sammen, så både kunder og medarbejdere får glæde af, at vi har en god arbejdsplads. Det smitter af på vores service, simpelthen."

Traditionen tro fejres det med alle medarbejderne, som selvfølgelig har de største aktier i kåringen. På grund af corona bliver det dog med et påskeæg i år i stedet for fælles lagkage.

"Det er vigtigt, at vi har en god arbejdsplads med plads til alle. Vi skal opleve, at der ikke er langt fra tanke til handling, hvis vi f.eks. har ønsker til ændring af arbejdsforholdene eller kommer med en god ide til bedre drift," siger personalets tillidsmand, spildevandsoperatør Poul Sandberg.

For Billund Vand & Energi er den årlige analyse af arbejdspladsens kultur et vigtigt værktøj i den løbende udvikling. Den sikrer et systematisk arbejde med medarbejdernes input, så eventuelle problemer tages i opløbet og bruges aktivt til løbende forbedringer.

"Det allervigtigste er det daglige arbejde med området, så kåringen er sådan set bare kronen på værket. Men det er en hæder, vi sætter stor pris på som skulderklap og bevis på, at vi er på rette vej i vores udvikling," fastslår Ole P. Johnsen.

 

Kåringen foregik online https://www.facebook.com/GreatPlaceToWorkDanmark/videos/431215698214398

 

VIL DU VIDE MERE?

Følg os på Facebook og bliv klogere på, hvordan du også er med til at gøre miljøet en stor tjeneste.